Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2005, 22:31   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez MaciejT
4. Kupisz domene w promocji, i co dalej? Bedzie wazna przez rok. Adres sie rozpowszechni, i bedziesz musial przedluzac abonament za domene.
Dokładnie nad tym też zacząłem się zastanawiać.. Generalnie chciałbym mieć "własny" adres typu andrzejj9.pl i byłbym gotów płacić za to te 25, ewentualnie 50 złotych rocznie, ale to wszystko, co byłoby mi od tej firmy potrzebne (a tak na marginesie to na jakiej zasadzie ta akurat firma proponuje takie adresy? Wykupiła hurtowo takie nazwy i teraz je sprzedaje, czy to jest czyjś przedstawiciel? Bo do kogo tak właściwie należą nie wykorzystywane jeszcze przez nikogo adresy?).
Cytat:
5. Ta "promocyjna" oferte dostali wszyscy ktorych znam.
Nie doszukiwałem się tutaj "wyjątkowości" mojej osoby Ale po prostu po całej tej "promocji" oferta mnie zaciekawiła

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post