Ja to mialem DUZOOO przygod ze sprzetem, ale to byl sklep HIGH-Tech tychy. Tam kupilem mojego 2 kompa. Kupilem odebralem na 2 dzien wszystko spoko szybko na drugi dzien przyjezdzam po kompa patrze w domu a sterow do viper v550 nie ma mowie, moze zapomnieli jade tam a mi mowia ze nie maja. Dobra moga nie miec ale cos to podejzane ale kij z tym w koncu wtedy to tej karty nie bylo nigdzie wiec ja zamawiali moze zapmnieli. Na 3 dzien dalej sterow nie ma. Powiecie ze moglem z neta sciagnac, to prawda ale byly zwalone wieszaly kompa. Po 2 tygondiach w****iania sie dostalem wymazone stery i patrze a tu Kappa to samo co z tymi z netu jade tam i mowie im co jest grane. Mowia sprawdzimy to zostaw kompa i przyjdz jutro, dobra przychodzilem tak przez tydzien i w koncu sie w****ilem i powiedzialem ze albo mi daja kompa albo niech daja mi cos innego. Wiec oddali 200 zl i dali mi Banshee. W sumie to na tym zyskalem bo wtedy jeszcze bylo voodoo rulez. Dobra uporalem sie z grafa. Po paru miesiacach siadl pierwszy cd-rom. Ide tam czekam tydzien i dostaje inny, ale tez zepsuty. Dopiero za 4 razem dali dobry. Juz widac ile bylem bez kompa.
Po tych akcjach bylo cos dobrego zepsul sie twardy 3.2 gb samsung i pomylili sie i dostalem barracude 10gb, ale tez z miech czekalem.
Nastepnie po tym:
Jeszcze pozniej, pare miechow po tamtych akcjach dokupowalem sobie ramy i dvd. przychodze do domu dvd ****any a ramy nie te co trzeba (moglem popatrzec). Jak sie w****ilem pobieglem do sklepu i powiedzialem ze chce natychmiast nowy sprzet i ramy inne mowial my to do serwisu damy, ale teraz juz sie nie dalem powiedzialem ze sprzet byl kupiony 2 godziny temu. Oni gadaja i co z tego jak sie w****ilem powiedzialem jak zaczolem na nich najezdzac przy wszystkich klientach ze co tutaj kupuje to wszystko jest ****ane od ciuli ich wyzywalem i po chwili kolo pojawia sie z dobrymi ramami i nowym Liteonem ltd122 (wczesniej mialem LG 8x a po 2 godzinach bez doplaty Liteon 12x)
Ale im bylo glupio jak zaczeli przepraszac, ale mniejsza z tym.
Ale teraz najlepsze to sie na nich
|