Cytat:
|
Napisany przez :-PrzemekP
1. Wpisz w google ASPI i ściągnij poczym zainstaluj, a wtedy uruchomisz DVD2DVD-R. Musze powiedzieć że pare filmów, tych naprawde dużych zrobiłem tym programem + CCE i efekt wspaniały, warto opczekać te kilka godzin).
2. Co do tego AnyDVD to mi dałes do myślenia, bo raz miałem zainstalowanego (5.4.1.1) i takze nie potrafiłem zgrać "closer", myślałem że wersja 5.4.4.1 pomoże, ale skoro mówisz że nie, więc nie wiem sam od czego to zależy, może napęd ma tu dużo do gadania??
3. Co do Shrinka to tez nim robiłem, bardzo dużo filmów padło, ale tylko do kompresji 90%, poniżej juz rezygnowałem z Shrinka
4. Instant Copy ... poczytaja ... może to recepta na chorobę
i oczywuście  dla ekspertów, wszystkie moje gafy prosze sprostować !! 
|
Przemku, dzięki za info o ASPI, poszło wszystko gładko,co prawda bardzo długo (ok.16h) ale rezultat całkiem, całkiem. Jeśli chodzi o Instant Copy, to wszystko bardzo klarowne pod warunkiem że mamy film do obróbki na HDD. Ale jak i czym zrzucić zabezpieczony film na dysk. Niestety wszystkie rady i sugestie które pojawiły się na forum nie są skuteczne (AnyDVD, DVD Decrypter, DVDFab). Ostatnio próbowałem zabawę z "Constantine" i również lipa. Czy nie ma sposobu na ominięcie zabezpieczeń? Co do mojej nagrywarki, to używam NEC DVD RW ND-3500AG. Może ktoś ma na to lekarstwo?