Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.10.2005, 18:00   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sibul
Zainstalowałem A-Ray Scaner 2.0.2.3 mam z nim problem gdy skanuje jakąś zabezbieczoną płytke to nie wyświetlają sie żadne zabezbieczenia tylko za każdym razem jak skanuje wciskająć na Scan to wyświetla się:
No Protection detected
nie wiem co jest nie tak z tym programem dodam jeszcze że na nowych wersiach A-Ray Scanner jest to samo.
Przyćiskająć SCAN powinno sie skanować a mi sie nie skanuje tylko
No Protection detected co jest nie tak prosze o pomoc.
A-Ray nie wykrywa zabezpieczeń filmów DVD - jeśli o to chodzi.
ed hunter jest offline