Dyskusja: Nerovision express
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.10.2005, 18:15   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez bzydal
To mam nastepne pytanie, a mianowicie takie czy istnieja programy ktore szybciej nagrywaja pliki avi na plytke dvd zeby mozna bylo ja odtworzyc w stacjonarym odwarzaczu ( przy czym moj odtwarzacz nie ma Dvixa)...slyszalem o Winavi ale on tez mi dlugo konwertuje avi do dvd , ma ktosjakies sugestie co do tego??
strzaleczka
mylisz 2 pojęcia - konwertowanie z avi do dvd i nagrywanie

szybszy od NVE jest WinAvi Video Converter, ale jakość jest gorsza.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post