Na początek
http://www.searchengines.pl/phpbb203...showtopic=7723
Ad 1 Zawsze usuwam wszystkie języki i nie miałem żadnych problemów poza tym, że czasami w aplikacjach brakuje polskich znaków ą, ę np. w UltraISO. Pisać nie piszę w innym języku chyba, że czasem łaciną

Ad 2 Framework odpowiadał za modyfikacje w instalatorach microsoftu, integracje sp czy offica, kasuj
Ad 3 W windowsie tak w office nie wiem ale też nie mam, wyskakuje, że nie jest zainstalowany, a sprawdzać(instalowac) mi się nie chce
Ad 4 nie wiem ja kasuję,
UDDI
UDDI (Universal Description, Discovery and Integration Service) to usługa udostępniająca klientom mechanizmy dynamicznego wyszukiwania innych usług Web. UDDI stanowi interfejs umożliwiający dynamiczne połączenie się z usługą udostępnianą przez innego usługodawcę. Rejestry UDDI zawierają:
- informacje o webservices na bazie nazwy usługodawcy, jego adresu, kategorii biznesowej czy informacji technicznej itp.,
- operacje dotyczące usługi WEB, tj, rejestracji, wyszukiwania i korzystania z usługi
- szczegóły udostępniane przez niskopoziomowe API
UDDI posiadają dwa rodzaje klientów: usługodawców publikujących swoje usługi oraz klientów pragnących skorzystać z tych usług. Warstwa UDDI leży nad protokołem SOAP, przez co komunikaty UDDI stanowią obiekty w komunikatach SOAP.
Ad 5 osobiście kasuję zostawiam tylko wmp 6.4 do tego instaluje ffdshow i wszystko gra.
Ad 6 kasujemy, zjada zasby
Ad 7 po skasowaniu silnika gg nie łączyło mi się z serverami takze lepiej zostawić, więcej problemów nie miałem
Ad 8 zawsze wywalam nie mam problemów
Ad 9 nLite nawet nie bierze pod uwagę tych katalogów, zawsze jak robię obraz wrzucam tylko i386 i pliki z katalogu głównego płyty, według mnie jak najbardziej zbędne