Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2002, 23:13   #68
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
chlopaki - przyhamujcie - bo nie chcecie chyba zeby to forum zaczelo przypominac komentarze do 'njusow' na wp.pl czy gazeta.pl - bo niektore odzywki juz sa podobne a atmosfera z przyjacielskiej i 'pofesjonalnej ' zmienia sie w troche dresiarska gdzie kazdy kazdemu do oczu skacze

post jest troche oklepany - fakt, ale nie kazdy siedzi tu tak jak ja pol roku (czy bgn prawie 2...) i nie pamieta/widzial cos takiego wczesniej - przeciez redundantny post mozna pominac, mozna tylko wcisnac gusik i zaglosowac - nie trzeba od razu czlowieka zjezdzac - a manewr jakiego dokonal mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow

tvc - tu na szczescie nie ma banow i nikt ich na pewno nie zalozy za taki post/ankiete mlodemu uzytkownikowi

inna sprawa ze czasem trzeba by sie bylo zastanowic czy takie pytanie nie padlo juz wczesniej - bo mnie juz np. zaczynaja troche wkurzac pytania o eDonkeya - kiedy razem z Zipem i TOMMYxem naprodukowalismy wiecej niz jest w FAQu na stronie glownej edonkeya - mimo to odpowiadam w miare posiadanego czasu, bo kurcze czemu mialbym nie pomoc?