chlopaki - przyhamujcie - bo nie chcecie chyba zeby to forum zaczelo przypominac komentarze do 'njusow' na wp.pl czy gazeta.pl - bo niektore odzywki juz sa podobne a atmosfera z przyjacielskiej i 'pofesjonalnej

' zmienia sie w troche dresiarska gdzie kazdy kazdemu do oczu skacze
post jest troche oklepany - fakt, ale nie kazdy siedzi tu tak jak ja pol roku (czy
bgn prawie 2...) i nie pamieta/widzial cos takiego wczesniej - przeciez redundantny post mozna pominac, mozna tylko wcisnac gusik i zaglosowac - nie trzeba od razu czlowieka zjezdzac - a manewr jakiego dokonal
mapsajm byl czystym niesprowokowanym chamstwem - mam nadzieje ze da sie go wytlumaczyc pijanstwem, bo na trzezwo swiadczy on o... szkoda slow
tvc - tu na szczescie nie ma banow i nikt ich na pewno nie zalozy za taki post/ankiete mlodemu uzytkownikowi
inna sprawa ze czasem trzeba by sie bylo zastanowic czy takie pytanie nie padlo juz wczesniej - bo mnie juz np. zaczynaja troche wkurzac pytania o eDonkeya - kiedy razem z
Zipem i
TOMMYxem naprodukowalismy wiecej niz jest w FAQu na stronie glownej edonkeya - mimo to odpowiadam w miare posiadanego czasu, bo kurcze czemu mialbym nie pomoc?