Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2005, 23:00   #443
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
to poznasz mnie bo ja glosowalem na Kaczynskiego i sie ciesze ze wygral narescie komuchy z ukladu okraglego stolu dostana po tylkach a smieszni liberalowie dostali na glowe zimny kubel wody wlasnie pije zdrowie Kaczuchy
----------------------------------------------------------------------------
@ciapek
oj przesadzasz jezeli myslisz ze wszystcy twoi znajomi ktorzy maja opis "precz z kaczucha" sa gardlem rzeczywistosci ja mam ludzi na gg gdzie w opisach maja "niech zyje kaczucha" przykre ze nie ktorzy na forum nie moga sie z tym pogodzic ale moze najwyszy czas sie spakowac i wyjechac z kraju jak sie nie podoba
tak jest niech żyją Kaczynscy
Legion pije z Tobą