Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2005, 11:03   #504
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dorian
Gratuluję Legionie niniejszym wyboru i szczerze wątpię by dla Ciebie i Twojego Wrocławia był to dobry wybór. Jeśli Lech umie skopać prezydenturę Warszawy popartą kliką kolesi i braku zaangażowania w życie bądź nie bądź Stolicy to gratuluję właściwiego poparcia.
Dziekuje za gratulacje ale raczej to nie musisz mi gratulowac tylko Kaczynskiemu
zacznyjmy od tego ze Wroclaw jest chyba miastem a wielkiej tradycji i z tego co widzialem to wiekszosc mieszkancow Wroclawia glosowa na Tuska.
Ja tez mialem taki zamiar ale po jego wypowiedziach po tym ze sklamal (chodzi o sprawe dziadka choc to nie bylo ladne zagranie ) ale juz tu stal sie dla mnie nie wiarygodny zreszta wystarczy popatrzec na historie jego urzedowania w panstwie gdzie wil sie jak waz i zachowywal sie jak teraz Lepper gdzie zawialo jakimis przywilejami tam zawsze Tusk sie pojawial .
Po drugie Tusk calkowicie sprzyjal zamoznym ludzia a takze dawnym kacyka ktorym obiecal nietykalnosc a to jest raczej nie ladne z jego strony mysle ze narescie Kaczynscy zrobia moze inaczej dokoncza lustracje na takim poziomie jaka odbyla sie w Niemczech czy w Czechach.
Nastepan sprawa jest nasza pozycja w europie moze narescie nie bedziemy sie musili podlizywac i lizac tylek Rosij jak to miejsc mialo za kadencji
Kwasniewskiego a takze wzmocni sie nasza pozycja w uni bo jak narazie jestesmy tam pionkami.
Nastepna sprawa jest oczyszczenie panstwa z korubcji (70 miejsce jako najbardziej korupcyjne panstwo lol ) zmniejszenie ilosci urzedasow ( w pokoju siedzi sobie w urzedzie miejski 10 pan a jedna tylko przyjmuje ludzi reszta kawe pije ) .
Ostania rzecz wprowadzenie kary smierci doprowadzi moze do mniejszej ilosci brutalnych morderstw.
P.S
Ja sie wszystkim dziwie czy wyglad jest wazny czy prezydent jest garbaty czy co nie rozumiem tego jak tu pisza niektorzy .
A z ta Warszawa przesadzacie we Wrocku tez rzadzil czlowiek paltwormy Zdrojewski ktory tez sie umoczy za nie placenie podatkow od strony miasta pieniadze nie wiadomo gdzie poszly
@ed wypowiedzial madre slowa zacytuje kolege :
kto ma jechać - niech jedzie

kto czytać wyborczą - niech czyta

kto słuchać radyja - niech słucha

a przeciwnicy Kaczyńskich niech się pogodzą z zasadami demokracji i do cholery dadzą im chwilę porządzić zanim zaczną krytykować.
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
opisy swoich znajomych na GG
a ty dalej z tym opisem ja niemam na opisie takich rzeczy ale ty je masz wiec dlatego okreslasz swoja miara cale gg

Ostatnio zmieniany przez legion : 24.10.2005 o godz. 11:14
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post