Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2005, 12:19   #11
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
@legion post nr 504
Jezeli myslisz, ze kaczor wprowadzi kare smierci to sie gleboko mylisz. Tego zakazuje UE i katolicka moralnosc.
Z Rosja trzeba sie lubic tak jak z USA. Rosja to nasz sasiad i dostawca wielu waznych surowcow i powazny kontrahent nie to co, np. Ukraina. UE i Rosja sie nie wykluczaja. Nie dogadasz sie z obiema stronami to widac skutki, rurociag zbudowany ponad naszymi glowami. Polska solidarna (nacjonalistyczno-utopijno-socjalistyczna) wprowadzi wiekszy zastoj niz wzrost obecnej gospodarki, kaczorek chce dac wszystkim wg potrzeb ale skad? Tego nikt nie wie Wg mnie zrodlo jest bardzo latwe do znalezienia, mianowicie wszelkie dobra ziemskie kleru. Wypowiedzenia z dnia na dzien konkordatu i wziecie krotko kleru daloby by wielkie dochody do kasy panstwa; ale na to sie nie za nosi - poparcie RM etc.
Jezeli kaczucha ma nas oczyscic z korupcji to mi wyrosnie penis na czole Kaczorek zrobi jeden wielki przewrot w biurach, wywali obecnych zlych i niedobrych "komuchow" i zastapi swoimi dziadami.
Jak tak sie Tusla przeszlosci czepiacie to wiedzcie, ze papa Kaczynskiego byl jawnym komunista. Zapraszam do lektury najnowszych FiM.
Lustracja jako priorytet to pieniadze wyrzucone w bloto. Co nam po tym, ze jakis emeryt poniesie kare? Zadna, wieksza korzysc by dalo dofinansowanie biednych dzieci.
Ja jestem ogolnie przeciwny wiekszosci polskiej prawicy (procz Korwina). Katolickie panstwo leee. Polska to rezerwat we wspolczesnej Europie. Nadal bedziemy w tym syfie tkwic puki nie staniemy sie panstwem laickim, bez konkordatu.
[+]
Wg mnie z 4 lata prawdziwego socjalizmu/komunizmu podniosloby status zycia przecietnego polaka, potem wszelkie liberalne pomysly bylyby dobre gdyz bieda stanowilaby margines.
Kolego czy ja mowilem cos o wojnie tylko mowilem o rownchy rozmowach z Rosia jako partner a nie jak to robil kwachu w pas klania sie putinkow no bez przesady a co do tego co napisales powinienes mieszkac w Holandi gdzie jest wolna amerykanka i liberalizm na maxa .
A zacznijmy od tego kto niemial ksiazeczki partyjnej tu szczeliles kula w plot
kazdy praktycznie wywodzil sie z solidarnosci a zanim powstala wszystcy byli
w parti tak historia Polski dopiero sie ockneli zaczeli walczyc z patria
A z radiem maryjka to juz przesadzasz chcial bym widziec co byscie pisali jakby Tusk wygral "ciesze sie bardzo ze Tusk wygral kolega kwacha i SLD a przyjaciel urbanka" dajcie spokuj trzeba sie pogodzic liberalowie przegrali wiec musza wiac do Holandi bo w Polsce juz nie sa wolni
Cytat:
Napisany przez pawelblu
No to ja w sztabie Lecha znalazlem lepszych:

Olgierd Lukaszewicz - najbardziej funkcyjny aktor (doczolgal sie do szefa ZASP)
Ewa Blaszczyk - wyplynela nagle, znikad i prowadzi fundacje co jej chyba zle nie wychodzi (oczywiscie z poparciem Lecha)
Krzysztof Cugowski - senator pelna geba w doslownym tego slowa znaczeniu (ciekawe czy na posiedzeniach bedzie siedzial w czarnych okularach)

No i znany juz Jacek Kurski.

A jak wczoraj zobaczylem kandydatow PiS na ministra pracy, to mi szczena opadla. Komolowski i Tomaszewska. Dwa nazwiska najwiekszych destruktorow budzetu z AWS.
o Kukisie nie napisales jeszcze
oczerniasz pis a nie widzisz co po ma w swoich szeregach jestes normalnie smieszny widac ze nie mozesz sie pogodzic ze liberalizm w tych wyborach zostal odrzucony przez polakow

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2005 o godz. 12:31
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post