Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2005, 16:24   #12
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Kolego czy ja mowilem cos o wojnie tylko mowilem o rownchy rozmowach z Rosia jako partner a nie jak to robil kwachu w pas klania sie putinkow
A czy ja mowilem cos o wojnie? Ja wspominal tylko o tym, ze oziebienie stosunkow dylpomatyczno-gospardczych z Rosja jest bardzo niepozadane.
Cytat:
Napisany przez legion
(...)powinienes mieszkac w Holandi gdzie jest wolna amerykanka i liberalizm na maxa
Liberalne pogladowo spoleczenstwo to jest cos do czego powinna Polska dazyc. Obecne panstwo wyznaniowe jest rezerwatem w Europie, nigdzie kler nie ma takich przywilejow. Sa poza prawem.

Cytat:
Napisany przez legion
A zacznijmy od tego kto niemial ksiazeczki partyjnej tu szczeliles kula w plot
kazdy praktycznie wywodzil sie z solidarnosci a zanim powstala wszystcy byli
w parti tak historia Polski dopiero sie ockneli zaczeli walczyc z patria
Ty tez strzeliles kula w plot, np. APP Racja nie ma korzeni w rzadnej z tych organizacji, jest czysto lewicowa partia. Prawdziwie lewicowa.
Z partii to sie wywodza KPP, PPS reszta juz nie.
Prawica procz PJKM mnie nie interesuje.
Cytat:
Napisany przez legion
A z radiem maryjka to juz przesadzasz chcial bym widziec co byscie pisali jakby Tusk wygral "ciesze sie bardzo ze Tusk wygral kolega kwacha i SLD a przyjaciel urbanka"
Dla mnie akurat Jerzy Urban to jeden z najwiekszych autorytetow.
Cytat:
Napisany przez legion
dajcie spokuj trzeba sie pogodzic liberalowie przegrali wiec musza wiac do Holandi bo w Polsce juz nie sa wolni
Jezli PO nazywasz partia liberalna pod wzgledem swiatopogladowym jestes w bledzie, zadna z partii prawicowych procz UPR i PJKM nie planowala ograniczyc samowolki kleru.
[/QUOTE]
Polsce nie potrzeba wielkiej gospodarki zeby sie uniesc z kryzysu, wystarczy zabrac wszyskie skarby kosciolowi.
Wiem, ze jestem kolejnym czerwonym dziadem Ale to niemozliwe ja mam ledwo 15 lat. Najpierw z 4 lata prawdziwego socjalizmu (odebrac nieco bogatym i wzbogacic biednych, wyniesc 40% ze skrajnej biedy) i potem liberalna gospodarka moze na spokojnie wejsc
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post