Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2005, 16:47   #1
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
Urban jako jeden z nielicznych redaktorow nie poswiecil calej gazety na opisnie jakze strasznego i wiekopomnego zdarzenia jakim byla smierc jana pawla (dwiescie) drugiego. Przedstawil racjonalny (wyznaczony mozgiem nie bzdurna wiara) poglad na sytuacje. Pisze o rzeczach o, ktorych wielu boi sie wspominac.
@legion jezeli jpII jest twoim autorytetem to szkoda mi z toba rozmwiac. Analogia wzgledem twojej wypowiedzi dot. Jerzego Urbana.
ale ty jestes naprawde dziwny czy ja gdzies napisalem ze JP2 jest moim autorytetem to ty napisales cytuje "Dla mnie akurat Jerzy Urban to jeden z najwiekszych autorytetow." to chyb raczej ty jestes nie powazny jak czytasz gazete "NIE" urbanka a tak wogole co do wyborow ma JP2 ty masz jakies zaleganie afektu i manie przesladowcza a po nocach ci sie sni jak zmieszac z blotem jakis kler i zmarlego JP2 to moze fora pomyliles

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2005 o godz. 17:00
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post