Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2005, 17:29   #575
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
no jak czytasz to gratuluje ci wyboru lektory ale myslalem ze juz wyjechales z tego koscielnego panstawa
przeczytaj moje posty a sie dowiesz kiedy jade bo o tym pisalem
i tu sa zle wiesci dla ciebie bo mam tam internet takze dalej bede pisal tu na forum
a jak ci sie nie podobaja to mozesz ich nie czytac wkoncu zyjemy w panstwie prawa i sprawiedliwosci wiec masz wybor
a co do czytania "nie" to raczej malo cie powinno interesowac co kto czyta a tym bardziej komentowanie jest nie na miejscu

powiedz otwarcie "ja mam tylko racje i tylko ja robcie, czytajcie, ogladajcie to co ja bom jam jest pan wasz"

to jest zle tamto zle
ta gazeta do dupy i ta tez to co mamy czytac? to co ty nam nakazesz?
czy ja napisalem ze czytam nie?

Cytat:
Napisany przez pykson
@demek
masz jeszcze mniej lat niz Banana?
wow, alez nam forum odmlodnialo

nie przejmuj sie, poczytasz swoje posty jak troche podrosniesz, to zrozumiesz o co mi chodzi

p.s. moj majatek jest tak maly, ze jednego ksiedza by nie uszczesliwil, wiec nie widze sensu sie go pozbywac
nie wiem czy mam mniej bo nie wiem ile on ma lat
w kazdym razie jestem pelnoletni i dawno mam skonczone 20 lat
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Ostatnio zmieniany przez demek : 25.10.2005 o godz. 17:33
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post