Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2005, 18:55   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

spiryt moze zostawić osad a nawet coś uszkoszić.

no więc tak: Jak za pomocą zimnego ognia i nożyka wybebeszyć LG-ka?

zakładając, że każdy normalny facet nie wie gdzie położył specjalny śrubokręt i ma pod ręką zimny ogień zamiast prostowanego spinacza, podaję sposób jak następuje:

(nie ma jeszcze zimnego ognia bo go nie znalazłem )

delikwęta (LG) kładziemy do góry śrubami i je wykręcamy (nożykiem )

wlładamy drucik zimnego ognia w dziurkę i wyciągamy tackę

{kolejność dowolna}

następnie zdejmujemy panel odhaczając dynksy

na koniec zdejmujemy blachę (trzeba lekko rozchylić) i sushi z LG gotowe - widać oko laserka.

można przystąpić do czyszczenia

edit: info dodatkowe - złożyłem do kupy ale zapomniałem wyczyścić
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-img_1536.jpg   -img_1537.jpg   -img_1539.jpg   -img_1538.jpg   -img_1540.jpg  

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 25.10.2005 o godz. 19:08
ed hunter jest offline