Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2005, 10:33   #712
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
No coz - sam wbiles sobie bramke - w przytoczonym poscie odpowiadam (jest cytat) wlasnie na Twoja zaczepke w stosunku do mnie - trzeba bylo przeczytac calosc na nie urywki posta. Cala reszta Twojego posta ktorego napisales przed chwila, tzn reszta ktorej nie zacytowalem rowniez na mnie naskakuje, ale to to swiadczy zle o Tobie, a nie o mnie. Po prostu sobie juz daruj.
Tak tylko moja zaczepka byla grzeczna i mogles na nia grzecznie odpowiedziec a ty wybrales droge sporu i przekupstwa wiec tak wyszlo jak sobie wbijasz samoboje tak to po tem jest ze rozmowa polega na wspolnych oskarzeniach. Wiadomo ze nie oddzisaj sie nie lubimy wiec ta rozmowa niema sensu ty jestes liberalem masz swoje racje ja jestem radykalem i tyle wiec nigdy sie ze soba nie zgodzimy twierdzisz ze PO ma racje a ja twierdze ze PiS ale ok bedzie rzad miejszosciowy z poparciem Giertycha i Lepperka wiec moze PO powinno przyjac to co oferowal PiS ale tu wyszla wlasnie uparta postawa PO ze oni wiedza najlepiej co jest dobre dla nich i nie ida na kompromis choc powinni bo przegrali wybory.
Kazdy z nas glosowal albo na PO albo na PiS kazdy mial nadzieje ze po wyborach oni razem bez przepychanek wspolnie beda rzadzic krajem ale nie wyszlo wiec jak tak dalej pojdzie Lepperek juz nie bedzie 3 sila w parlamecie tylko niedlugo pierwsza i to dopiero bedzie LOL

Ostatnio zmieniany przez legion : 28.10.2005 o godz. 10:45
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post