Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
Albo zamach stanu i przewrot/rewolucja 
|
Niestety demokracja, cywilizacja i poprawnosc polityczna juz tak sie przyssaly do europy, ze na to nie ma szans. Tym bardziej ze mamy na wschodzie rosje i bialorus (moga nam zrobic misje stabilizacyjna).
Co do PO - nie rozumiem dziesiejszego ruchu Tuska - nie wiem po co teraz akurat wrocil do tego tematu, ale to nadal dla mnie nie zmienia faktu kto jest winien zerwania rozmow koalicyjnych i od zdrady jakiej partii zaczal sie ten caly burdel.
Tego co mowi ten glab Bielan tez nie rozumiem. Mowi ze wycofanie kandydatury Marcinkiewicza byloby oszukaniem wyborcow. Prosze wiec o jakies zrodlo, skad Bielan wie ze wyborcy PiS liczyli na premiera Marcinkiewicza, ktory pojawil sie po wyborach z kapelusza. Z tego co ja wiem wyborcy PiSu byli przygotowani na premiera J.Kaczynskiego.
Tak czy inaczej zmiana premiera przed pierwszym glosowaniem ktore zaraz ma nastapic jest bez sensu. I takie jest sensowne wytlumaczenie, a nie to ze Bielan nie chce oszukiwac wyborcow, bo juz to zrobil (jak i jego kiledzy) kilka razy.