Cytat:
ThanatoS napisa***322;(a)
Ja mam aktualnie ESC K7S5A wersja z LAN, chodzi super mój Athlonik 1 GHz. Więc tak naprawdę ciężko powiedzieć która jest najlepsza nie używając danej płyty.
|
ale jak wsadzisz na nia dwa kontrolery (ide i scsi) do tego modemik (koniecznie na motoroli), jakas pradozerna karte graficzna, troche wiecej pamieci w nietypowych modulach (rozna pojemnosc i producent), powiedzmy jeszcze sb live'a, na lpt1 bedzie siedziec drukara zamiennie z flasherkiem dejana a na com'ie mbus to nie wiem czy to bedzie tak miodzio chodzilo. wybralem asusa tusl2-c
na razie scsi wywalilem bo kumpel wzial swoja yamahe ale zastanawiam sie na skanerkiem na usb. no nie wiem czy ten ecs to pociagnie. wystarczy mi zeby nic sie nie sypalo (winda) a na ecs'ie bedzie na bank z tym co mam do tej pory.
druga sprawa - mam chyba pecha do tych plyt - u kumpla jedna poszla na wymianke, u drugiego wywala bledy przy starcie, jak pomagalem ziomkowi skladac kompa na sklepie to byly jaja z agp=x4 (dwa identyczne kompy i ta sama grafa (czyt nie ten sam model ale ten sam egz) - w jednym jest w biosie x4 a w drugim nie ma - mowa oczywiscie o ecs'ie k7s5a czyli wersji bez lan'u).
wniosek w tym przypadku? -
kazdemu wedle potrzeb
pzdrwm Nikita_Bennet