Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2005, 09:29   #755
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja do kościoła chodzę na pogrzeby i śluby. nigdy nie zauważyłem, aby ktoś mnie zmuszał do wyznawania religii katolickiej. nie widzę też masowej dyskryminacji "niekatolików" (po***y zawsze się znajdą i mogą się spodziewać tego samego po sobie)

poproszę o jeden cytat ksenofobicznego tekstu w wykonaniu Kaczyńkiego.

jeśli chodzi o państwa europejskie i stosunki duplomatyczne z nimi to w każdym kierunku świata powinny być jak najlepsze. tylko bez zapraszania do bratniej pomocy w Polsce

religia w szkole nie jest obowiązkowa - reszta ma etykę.

Kazika słucham ze zrozumieniem i zauważyłem, że krytykuje wszystko co jest wypaczone a nie za to, że JEST.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post