Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2005, 10:53   #11
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Broken Flowers - Wybitny, genialny, niesamowity! Jim Jarmusch ponownie zaskakuje nas swoim podejsciem do kina! Nie do opisania - trzeba zobaczyc! Genialny Bill Murray ktory z pozoru nie nadaje sie do roli podstarzalego z lekka przebrzmialego Playboya radzi sobie swietnie. Masakra. Nie dla idiotow.

Doom - wyciagnal mnie na to kolega. Sadzilem ze po nim i hasle "Idziemy do kina." Moglem spodziewac sie czegos ambitnego. Niestety, szedl ze swoimi przyglupimi kolezkami i dziewczyna. Pieniadze wzryucone w bloto - film powinien rraczej nazywac sie Doom 3 bo z klasycznym, fajnym Doomem to nie mial on nic wspolnego. Juz smialo powiem ze bardziej podobal mi sie AvP, a w AvP najbardziej podobala mi sie czcionka w napisach poczatkowych... Dno, syf, obraza!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post