Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2005, 01:22   #769
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj
LEGION a więc ja klaszczę Tobie co najmniej od kilkunastu stron niniejszego tematu. Tak trzymać.
Tak wiec prosze o przedstawienie linkow z ktorych wynika ze w PO jest rozlam (bo tego KONKRETNIE dotyczyly obie wypowiedzi).
Dokladnie chodzi o rzeczowa obrone rzuconej tezy:
Cytat:
Napisany przez legion
no to teraz juz wiemy ze PO jest juz wewnatrz siebie sklocone dziwna partia z nich sie stala bo juz miedzy soba sie niedogaduja
Cytat:
Napisany przez Predi
dolaczam sie...
a ze nie pisalem ze klaszcze/popieram to wynika z tego ze @pawelblu "jest i tak najmadrzejszy"
Jak wyzej. Prosze tylko KONKRETNIE o linki w ktorych jest mowa o skloceniu wewnatrz PO (najlepiej dosc powaznych serwisow informacyjnych) a nie o jakies przekrecane relacje z programow TV.
Powazna dyskusja polega tym ze jest teza, argumenty, dowody, dyskusja, a nie tezy, tezy, tezy, tezy, zmienianie tematu i zaczepianie rozmowcy.

PS. Przewrotnie dziekuje za komplement , jednak najmadrzejszy nie jestem, bo znam osobiscie ludzi ode mnie madrzejszych (nie we wszystkich dziedzinach oczywiscie).
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post