Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2005, 01:36   #13
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dopiszę się do tematu, ponieważ pytanie również dotyczy przejściówki USB2IDE, jednakże (dla mnie) problem jest bardziej skomplikowany. Otóż ostanimi czasy stałem się szczęśliwym posiadaczem takiej trójcy jak na zdjęciu:

Nie pytajcie proszę dlaczego tak, a nie inaczej, w czasie, gdy to kupowałem, nie miałem neta i nie mogłem skorzystać z tego tematu.

Otóż pytanie moje jest następujące: jak to wszystko razem podłączyć do kupy aby nic nie zniszczyć, ani dysku, ani USB. Wszystko razem do siebie pasuje, niestety również "do góry nogami". O ile na przejściówce IDE 3.5 --> IDE 2.5 jest zaznaczony pin #1 (biała elipsa) na dysku również, jak mi się zdaje (zielona elipsa, nie wiem, czy dobrze interpretuję oznaczenia) to na przejściówce IDE-->USB nie ma żadnych oznaczeń, więc nie wiem jak ma być podłączona. Z której strony względem dysku powinna być wypustka zaznaczona żółtym prostokątem?
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post