Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2005, 13:10   #2031
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez horos
Moze ktos z Grupowiczow Szanownych wie, skad taki blad, ktory wywala w roznych miejscach przy kilkukrotnym skanowania tej samej plyty, przerywajac jednoczesnie skan. 1640 podpiete na USB 2.0. Problem nie dotyczy konkretnej plyty, czy grupy nosnikow, a WOGOLE skanowania DVD w obudowie USB. Dzieki za ewentualna pomoc.

Pozdrawiam
Przypuszczam, że nikt nie wie, mam to samo na innym benku (EW162I).
Ze screenów zamieszczanych na stronie benka wynika, że testy powinny działać, support na moje prośby i monity wysyła maile generowane automatycznie. Interpretuję to tak: "mail doszedł ale mamy cię gdzieś" .
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post