Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2005, 14:45   #775
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nienarzucanie się ze swoją wiarą w moim rozumieniu polega na tym, że potrafi się zrozumieć przekonania innych ludzi i nie zmusza się ich do nawet biernego uczestniczenia w uroczystościach związanych z własną wiarą. A takim zachowaniem niewątpliwie było i jest to, co ma miejsce na lotnisku.

A tobie Predi proponuję zachować trochę dystansu do rozmów na forum, bo ostatnio zaczynasz naskakiwać każdego, kto tylko odważy się wyrazić swoją opinię. Uważaj, jak zwracasz się do innych, bo momentami przekraczasz dopuszczalne granice.
hmmmm w ktorym momencie na Ciebie naskoczylem?
w takim razie wg Ciebie, jezeli nienawidze hip-hopu, a w akademiku musze go sluchac gdy sasiad lub kolega z 10-go pokoju go sobie slucha, to on mi sie narzuca ze swoja muzyka i zmusza mnie do biernego uczesnictwa, sluchania hh? w takim razie musze to zglosic.... ze nie zycze sobie czegos takiego, ze nie chce byc dyskryminowany przez sluchaczy hh
nikt Ci tam do kosciola nie kazal isc, a ze sie dzwiek niosl.....
to co ty nazywasz narzucaniem sie kosciola, ja nazwe Twoim brakiem tolerancji.... dla ludzi ktorzy tam w tym kosciele byli.....

edit: a co powiesz na procesje majowa? kurde, przeciez wtedy katolicyzm jest narzucany calym wrecz miastom.... i jeszcze po chamsku z megafonami ida!
i pielgrzymki piesze tez spiewaja piosenki religijne! co z tymi we wioskach przez ktore przechodza... oni im sie narzucaja z wiara!
a gdybym nosil krzyzyk i sie przy Tobie rozebral do pasa, to tez bys poczul ze Ci sie narzucam, ze pokazuje Ci krzyzyk?

Ostatnio zmieniany przez Predi : 01.11.2005 o godz. 14:55
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post