Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2005, 18:52   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
co mnie najbardziej zdziwiło .. ze u siebie w miescie woj. dolnośląskie pije TATRE produkowaną przez ŻYWIEC w Żywcu a będąc na wakacjach w Łebie piłem TATRE wyprodukowaną przez Kampanie Piwowarską (totalny szczoch...) wytłumaczy mi ktoś ten absurd

a pozatym Żywiec i Dębowe ruuulez

mojego sentymentalnego Wrocławskiego Piasta... produkują warszawiacy z Okocimia ;/ buu ;/ ;/;/
co do tego że tatra to szczoch to się zgodzę - testowaliśmy tu jakiś czas temu

ale gdzie była robiona to nie wiem na pewno.....ale pewnie przez KP, ja testowałem w Warszawie, @rycho w Szczecinie - wnioski się same nasuwają.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post