Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2005, 23:02   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez monmar1
nadal nie potrafię pobrać tego BIOS-u - po kliknięciu na odpowiedni symbol wywala mnie na tą samą stronę główną - gdzie robię błąd
nie wiem i dzisiaj nie chce mi się nad tym myśleć

ściągnąłem i jest w 2 częściach w załącznikach (ograniczenie forum co do wielkości pliku) pobrać i kliknąć na któryś, zrobi się pik.exe (winrar lub podobne wymagane) wyjąć płytę z napędu klik i szybka modlitwa, jak skończy - restart gotowe.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 14.06.2011 o godz. 21:05
ed hunter jest offline