Dyskusja: Neostrada 6MBit?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2005, 21:20   #247
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian_15
nie wiem oblookajcie...

na tych stronkach co podałes to juz miejsca nie ma... ale bede tam zagladał od czasu do czasu... jak znasz jakies warezy to zapraszam na priv
otwarte warezy sa tak samo 'zalosne' jak otwarte torrentownie - jednym slowem nonsens.., a na zamknietych trzeba troche umiec.. (o warezach mowa).
co do torrenta - wlaczylem przed chwila na probe torrenta z duza iloscia seedow z torrentbytes - 456KB/s to maksymalny transfer, ktory utrzymywal sie tylko przez kilkanascie sekund.., aktualnie mam 397KB/s i w granicach tego sie trzyma.., wiec to troche ponad polowe lacza.. wyglada na to, ze 4mbit wystarczylyby zupelnie, bo calosc niestety jest rzadko wykorzystywana .
Jesli chcesz sprawdzic "sprawnosc" swojego lacza to zapusc z jakiegos FTPa sciaganie linux'ow - tam zawsze mam MAKS
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post