Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2005, 22:09   #2126
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Takaszi
Witam. wgrałem Bios BSMB i zaczęły się zwiechy. zrobiłem parę skanów do porównania BSLB i BSMB. ale mam pytanko czy w nowym biosie BSMB przełączenie w SolidBurm, Supported Disk w stan Non-Actiwated(default) załatwi problem zawieszania się testów. Doradźcie czy wymieniać Bios dla szybszych testów warto?
Załatwi problem ale tylko dla dysków znanych. Dla tych nieznanych Un-Known disc musisz tez SB wyłączyć (na czas testu). Pozdrawiam