Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2005, 00:18   #17
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Para - gratulacje Oby czesciej i wiecej
Ja myslalem ze slowo "podwyzka" przestalo w tym kraju funkcjonowac, a tu prosze.

PS A propos wypowiedzi Andrzeja i Torque.
Moze warto podjac inicjatywe i samemu wziac sie za interes? Nie wiem czemu, ale wszyscy zakladaja ze trzeba byc czyims pracownikiem i wymuszac/wywalczac podwyzki? Wierzcie mi, ze w tym kraju nie jest latwo dac prace innym i jeszcze wysokie zarobki. No i wtedy nie ma na kogo narzekac ze sie za malo zarabia.
Nie pisze tego jako kontry, ale czasami dobrze jest umiec spojrzec na sprawy z tej drugiej strony.
Tak czy owak jest duzo prawdy w tym, ze ludzie zarabiaja malo i maja powody do narzekania.
Tym bardziej wiec jest okazja do pochwalenia sie podwyzka, najprawdopodobniej absolutnie zasluzona w przypadku Pary. Taki mily przerywnik w szarej codziennosci