Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2005, 09:18   #5
Mlody_TM
Bywalec

Data rejestracji: 19.10.2005
Mlody_TM w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Dark_Dude
Spotkałem się z następującym problemem: po instalacji Nero 7 wcięło mi możliwość wypalania etykiet LS :/ Instalator najpierw wywalił wszystko związane z Nero 6, potem zainstalował nową wersję. Niestety ponowna instalacja LS Engine nie jest wykrywana ani przez StartSmart'a, ani Nero, ani też CoverDesigner'a :/
Przed chwilą skończyło się to powrotem do Nero 6, który... bez problemu rozpoznał instalację LS Engine'a i już od pierwszego uruchomienia wypala etykiety bez problemu.
Wie ktoś jak zmusić do tego Nero7?

Pozdrawiam
Andrzej Wojtaszewski

Witam!

Zainstalowalem Nero 7.0.1.2 PL + oczywiscie serial do wersji ULTRA EDITION. Nie wykrywa mi systemu Lightscribe w mojej nagrywarce HP DVD640i. W nero 6.6.0.16 tez nie wykrywal na poczatku, ale po zainstalowaniu odpowiednich sterodnikow z plytki dolaczonej do nagrywarki NEro wykrylo i wszystko bylo ok. A w tej najnowszej wersji 7 po zainstalowaniu sterow Lightscribe nadal nic program nie widzi! przy wersji PREMIUM to samo..... A powiedz mi co to jest LS Engine to co instaluje z plytki ktora dostalem przy nagrywarce ? tzn soft od HP ?
Mlody_TM jest offline   Odpowiedz cytując ten post