Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2005, 16:00   #204
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Taero
O.K montuje obraz i jak mam to wypalic ? Bo jak wypalam płyte to wszystko jest spoko niby sie tam nagrywa na CDrw ale jak mi nagra to nie widze nic na płycie, juz probowałem to wypalic na 3 programach Nero, Alcohol120, i CloneCD i na zadnym po wypaleniu nie widze nic na płycie, moze musze zgrac jakic path ehhhh moze ten plik jest uszkodzony
więc aby sprawdzić czy obraz działa i nie jest uszkodzony trzeba go zamontować w wirualnym napędzie i zobaczyć czy się urchomi.

to jest to samo co wsadzić płytę do napędu, tylko tu płyta to obraz a napęd jest wirtualny.
ed hunter jest offline