Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2005, 22:47   #810
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Andrzej wyrazil swoja negatywna opinie o istnieniu kosciola na lotnisku (teren chyba panstwowy, o podwyzszonym rygorze przestrzegania bezpieczenstwa), do ktorego zwalaja sie rzesze 'wiernych' i zajmuja powierzchnie poza-koscielna (przypominam jest to lotnisko - obszar o podwyzszonym rygorze przestrzegania bezpieczenstwa).
Andrzejowi nie podobalo sie ze ta msza wychodzi poza obreb tego kosciola, ze ja slychac na zew. a nie o samo istnienie kosciola, (no chyba ze ja czegos nie zrozumialem?)

co reszty to tak jak pisalem, nie podejmuje polemiki, mozemy kiedys na czecie pogadac, a nie przerzucac sie cytatami, interpretacjami itd.....

edit: wlasnie doczytalem koncowke Twojego posta....
niezle....
ze co, ze jak slychac msze katolicka na zew. to zle, a jak slychac modlitwy Zydow to dobrze?
(i nie zarzucaj mi ze przez to ze poruszylem temat Zydow to znaczy ze mam cos do nich (oprocz ich brudu) tylko dlatego, ze akurat taki przyklad jest mi z racji zamieszkania

"Generalnie gdybys myslal przed pisaniem antysemickich tekstow a potem ich bronienia przy uzyciu pseudo-logiki, to nie byloby za co lapac."

zastnanow sie co piszesz i co mi zarzucasz bo w realu bys dostal za to zdanie w pape

chodzilo mi raczej o to, co wlasnie rozpoczales, czepianie sie tego co nawzajem napisalismy, a odejscie od tematu dlaczego komus niby mialy byc przeszkadzac msze katolickie
zapewne jako modzio zauwazasz ze komonetujemy wlasnie swoje posty zamiast pisac na temat?

edit: a w calej tej dyskusji chodzi o to, ze Andrzejowi nie podobalo sie ze msza wylazila poza kosciol, ja zasugerowalem, ze w takim razie modlitwy Zydowskie (albo jakiekolwiek inne) tez mi sie nie powinny podobac jezeli slysze je na odleglosc.... dlaczego wiec atakujemy tylko kosciol katolicki, teraz do akcji wkroczylo "lapanie sie za slowka" czytaj zabawa kto kogo wiecej razy zlapie na niescislosci i wyszlo jak jest

Ostatnio zmieniany przez Predi : 04.11.2005 o godz. 23:18
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post