Dyskusja: Laptop kupno
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2005, 23:48   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez janekc
Witam, chciałbym kupić laptopa w cenie do 3.500 zł. Chciałbym wiedzieć co polecacie, jaki firma i model.

Zależy mi by miał 512 Mb pamięci, i dysk 80 Gb, oraz DVD+RW DL.
Co do procesora, nie mam wymagań, choć wolałbym Pentium M.

I najważniejsze musi być razem z systemem operacyjnym Windows XP.

Pomóżcie mi wybrać, nie chciałbym dokonać złego wyboru, a na rynku jest wiele różnych modeli, różnych firm.

Pozdrawiam

Janek
Generalnie już sam w pewien sposób zdefiniowałeś sobie wybór, bo o takich parametrach i za taką cenę będzie miał znacznie ograniczoną ilość modeli.

Generalnie na twoim miejscu przejrzałbym cenniki, wybrał kilka modeli, które najbardziej ci odpowiadają i dopiero wtedy o nie tu zapytał, bo tak to można sobie gdybać w nieskończoność (mniej więcej tyle jest konfuguracji, a sporo z nich można jeszcze dostosowywać do własnych potrzeb). Popatrz na wygląd, wagę, wielkość (ważne jaki ekranik chcesz) i na tej podstawie coś wybierz, to wtedy będzie można wskazać jeden lub kilka najlepszych.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post