Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2005, 12:12   #816
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
Pawel, jedna rzecz..... DASZ MI DO KU*** NEDZY WYEDYTOWAC TEN PIE***OLONY ZAKAZ WSTEPU DO MIASTA NA ZAKAZ GLOSNYCH MODLITW?

i PRZESTANIESZ SIE TEGO W KONCU CZEPIAC?
juz bodajze trzeci post marnujesz na pisanie o moim zekomym antysemityzmie, komentujac te same rzeczy......
czy oprocz tego zakazu wjazu (ktory jak przyznaje byl pomylka wynikla z tego ze jak sie troche pisze to i sie cos zmasci, nie jestem ALFA i OMEGA jak TY) okazalem jakos antysemityzm?

i czy chcesz czy nie..... to JEST czepianie sie za slowka.... przepraszam, jezeli nie umiem pisac tak doslownie i z taka sama bezblednoscia ja ty

ps. tak jak Lepper o Balcerowiczu tak ty "zakaz wstepu", "zakaz wstepu"
Nie ma sie co tak denerwowac. Generalnie chodzilo mi o to, co mogles zrobic juz w nastepnym poscie po napisaniu rzeczy ktorej 'sie czepiam':
'ktory jak przyznaje byl pomylka wynikla z tego ze jak sie troche pisze to i sie cos zmasci'.

Uwazam, ze zakonczylismy sprawe jak nalezy.

I nie wiem dlaczego na tym forum ludziom tak trudno przyznac sie do pomylki. A przeciez to nic zlego - wrecz przeciwnie. Dowodzi tylko tego ze czlowiek potrafi zapanowac nad emocjami i racjonalnie, z dysnsu, spojrzec na to co wyprodukowal wczesniej.

PS. wyedytowac nie moge. Nie moje podworko

PS2. Ale jakos PiS nie chce mu (Komorowskiemu) reki podac na zgode - o to sie rozbily rozmowy koalicyjne.
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post