Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2005, 13:01   #3
Conti
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.12.2002
Conti zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez melag
Jaką Ty się inicjatywą wykazałeś na tym forum jeśli mogę zapytać ?
Hmmm. Niewielką, czasami coś komuś podpowiem, jak napotkam problem to nim pisze, jeśli znajdę / znajdzie się wspólnie rozwiązanie to też o tym pisze.
Po prostu nie bardzo wiem o jaką inicjatywę Tobie chodzi.

Test nagrywarki - wybacz napisałem już pare postów wyżej dlaczego ja się do tego nie nadaje. Zresztą jak na razie to wszyscy się pchają do robienia takiego testu.
Widzisz zdażyło mi się parę razy wyciągnąć jakiś problem Benqa - zostałem poinformowany, że 1. się nie znam, 2. się czepiam, 3. mam nagrywać na dobrych płytach, 4. Mam wymienić paczkę świeżo kupionych płyt RW verbatim.
Co ciekawe, w tematach o Liteonie padały hasła "niedociągnięcie sprzętu / słaba strona sprzętu / niewielka liczba płyt dobrze obsługiwanych" i było ok. W temacie o Benq jest to wina użytkownika, kupuje złe płyty, ma zły kontroler, komp ma za wolny transfer itp.

Benq jest dobrym sprzętem, ale coraz bardziej jestem przekonany, że nie do końca przyjazny szczególnie dla początkującego. Dla mnie to nie problem, dla Ciebie pewnie też nie, ale czyta ten temat duużo ludzi i nie wszyscy są mniej lub bardziej zaawansowanymi użytkownikami.

P.S.
Wracając do recenzji - nie ma problemu, mogę wejśc do grupy piszącej recenzje. Pawelblu napisał o kilku osobach piszących. Melag - masz ochotę (oczywiście na pisanie recenzji )??

Ostatnio zmieniany przez Conti : 05.11.2005 o godz. 13:08
Conti jest offline   Odpowiedz cytując ten post