Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2005, 17:02   #2173
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Troszke mnie tu nie było i widze same złe rzeczy.Test ?? Jaki test .Panowie.Test może przeprowadzić ktoś OBIEKTYWNY.Jedynymi w tej czwórce są Conti i po trosze melag.Sławek ?? Do obiektywizmu moim zdaniem mu daleko.Ma swoje zdanie i za to Go szanuje ale uważam jednak jak wyżej -brak obiektywnej oceny.Czechoj ?? Za swoją pyskówke w moim kierunku kiedy ODWAŻYŁEM SIE POWIEDZIEĆ COŚ ZŁEGO w strone tego "napędu" nawet nie przeprosił a teraz jak gdyby nigdy nic próbuje coś zrobić.Obiektywizm - bynajmniej.
Tak jak conti wcześniej pisał-litek mógł mieć wady a benq ma wady w osobie użytkownika,który krzywo laser trzyma.
Jeszcze raz PROSZE O NIE NAMAWIANIE UŻYTKOWNIKÓW DO KUPOWANIA TEGO NAPĘDU BO STWARZA WIECEJ PROBLEMÓW NIŻ MA ZALET.
Na słabych płytach żaden napęd nie pali dobrze a już w szczególności nie benq
Na dwdrw to już loteria,przeczyta albo i nie.Może nawet wpali.
Kupmy obudowe usb i..... sie módlmy czy zechce działać.
Cdrw na większych prędkościach - hmmm może się uda.
Pomijając wszystko.Daje sobie dwa tygodnie na udowodnienie że benq w testach kłamie na swoją korzyść.Własnie wyrzuciłem 12 płyt platinum,palonych na benq,testowanych na benq i NIE DO ODCZYTANIA NA ŻADNYM NAPĘDZIE.A niby w/g tego złomu były piękne.
Wpiąłem teraz drugi egzemplarz benka żeby miec absolutną pewność.
A swoją drogą.Wróćcie Panowie tak dla spokojności sumienia do wczesniej palonych płyt na tym czymś co zwie się napedem i nie patrząc na super wykresy spróbujcie coś skopiować na dysk.Tylko błagam.Nie verbatim lub tdk
Zalety- pali dobrze na verbatimach i ma niską cene.Coś jeszcze ??