Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2005, 21:57   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Pozwolę sobie wejść do dyskusji - bo właśnie od niedawna się nad podobnym problemem zastanawiałem - chodzi o to, że mam konto w banku elektronicznym - i czasem opłacało by się zapłacić np. fakturę za energię i gaz przelewem - tylko się zastanawiam czy mogę to zrobić z "obcego" czyli mojego konta - no bo faktura jest na Ojca. Wiem, że teoretycznie jak wpiszę za co płacę to powinno być OK - ale boję się, że mogą coś namieszać itd. - więc ciekaw jestem czy ktoś ma doświadczenia z takimi płatnościami faktur z "cudzego" konta ?

Pozdrawiam

ro29
Ja. Robiłem tak kilka razy i nie było do tej pory problemu. Nawet nie pamiętam, czy w tytule pisałem numer faktury, czy po prostu nazwisko osoby, na którą ten rachunek był wystawiony.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post