Cytat:
|
Napisany przez legion
dobra dobra czytajcie sobie gazete.pl to jest chyba jedna z najbardziej klimatycznych i klamliwych gazet w Polsce rowna Trybunie Ludu  i prosze obiektywni ludzie wypowiadaja sie na forum czytajacy wartosci pokroju pan Michnika  normalnie smiac mi sie chce  i jeszcze @andrzejj9 obiektywnie do tego podchodzi prosze - "s****ysyni, bo inaczej trudno to nazwać.. " jak ladnie s*u*w*yni slicznie az plakac sie chce  za obiektywizm
|
Widzisz, niewiele rzeczy jest w stanie wyprowadzić z równowagi i tej również się to nie udało. Jednak mówiąc przysłowiowo nóż mi się w kieszeni otwiera, kiedy widzę, jak kolejni ludzie przychodzą do władzy tylko po to, żeby się nachapać, nie chcą i nie mają zamiaru nic zrobić dla tego kraju i kompletnie nic nie obchodzi ich los innych ludzi. A aby do tej władzy dojść, są gotowi iść po trupach i naobiecywać wszystko to, co spotka się z publiczną aprobatą i może ich do tej władzy doprowadzić, a czego nigdy nie mieli zamiaru zrealizować. To taki stopień zalałszowania i braku wszelkich skrupółów, którego nie chcę i nie zamierzam nigdy tolerować.
A słowo, które napisałem, to jak dla mnie jedyne określenie na osoby, które podpadają pod powyższą charakterystykę. I nie wiem, gdzie i po co doszukiwać się tu obiektywizmu.
Wszystko to, co piszę, jest moją własną opinią, a tym samym oczywistym jest, że jest to spojrzenie tylko i wyłącznie subiektywne.