Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2005, 23:48   #2188
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj
Znowu zaczynasz? pyskówki prowadzisz Ty od momentu pojawienia sie w tym temacie. Naucz sie czytać ze zrozumieniem co piszą inni (np. ja) bo leci od Ciebie lepperiadą. NIGDY NIE ZRUGAŁEM CIĘ ZA POGLĄDY A JEDYNIE ZA PASKUDNY (nie napiszę inaczej bo jesteś wrażliwy ) SPOSÓB ICH WYRAŻANIA.
Ja zaczynam ?? Ty nie skończyłeś.Oczekuje przeprosin.
Wiem że mod zabronił przepychanek-jednak jesli mnie ktos bezpodstawnie obraża to trzeba zareagować.O benq moge powiedzieć tylko:
Nie wszystko złoto co sie świeci
Nie każde gówno jest dobre nawet jeśli pare milionów much tak twierdzi.
Testujcie sobie.Moje doswiadczenia z filmami ,danymi - a nie z plikiem testowym nero,ktorego nikt nie potrzebuje, wskazuja jasno że benek to oszust jakich mało.Niby litek oszukiwał.Tylko ze płyty typu PLATINET nagrane tak jak leci,jakieś półtora roku temu,bez przygotowania na litku 812@832 czytaja sie do tej pory a na super napędzie z zaawansowanymi technologiami benq nagrane na ritek 003, czyli na płytach lekko lepszych niż platinet nie sa do odczytu tuz po nagraniu.Jaka cena taki szajs.I nie mówie tu o płytach,które na litku i necu pala sie bez zarzutu.
Kto chce kupic dwa benq 1640 do nagrywania na verbatimach ?? -moze się uda byle nie rw