Dyskusja: uwagakomputery.pl
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2005, 13:37   #41
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo
Przecież nikt nikomu broni przy głowie nie trzymał, nikt nie kazał jechać i zawierać umowę, a to, że było głośno nie jest usprawiedliwieniem nie przeczytania tego co się podpisuje ...
Nie mówimy o napaści, porwaniu itp. ale o "zwykłym" oszustwie. A takowym to jest na pewno i nie trzeba tu daleko szukać - wystarczy, że reklama wyraźnie wprowadza potencjalnego klienta w błąd, co już samo w sobie jest przestępstwem.

@ demek

Nie wiem, czy jest to gazeta, którą uważasz za poważną , ale od pewnego czasu pisze o tym Komputer Świat, który poprzez osobę prywatną dokonał zakupu w tej firmie i teraz próbuje zwrócić komputer (który swoją drogą na dodatek był wadliwy). Oni mają swoich prawników i na pewno też nie przestraszą się i nie odpuszczą, co w wykonaniu przeciętnego konsumenta jest najlepszą zachęta dla takich firm do dalszych oszustw, więc może coś z tego wyniknie. W każdym razie sprawa jest w toku.

Tymczasem temat, który kiedyś założyłem, a w którym udowadniam to, z czego później zaczęła korzystać ta firma (mam nadzieję, że nie przeze mnie ). Ostatecznie nie umieściłem tam wyników, ale poszukam później ich opracowania i postaram się umieścić.

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46541

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 07.11.2005 o godz. 14:06
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post