Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2005, 15:49   #10
hetman14
Mistrzu

Data rejestracji: 07.11.2005
hetman14 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Mam Problem Z Ps2

mam problem i wielką prośbe ściągnołem sobie fife 2006 z internetu na ps2 komp widzi plik rar jak chce nagarać alkoholem 120% to musze ustawić jakieś wilkośći stopki i nagłówka (w bajtach) póżniej ustawaim profil ps2 i wkladam płyte dvd do napędu (pustą) i daje star pokazuje mi sie takie okienko ,,Proszę włóż czystą płyte do następującej nagrwarki CD/DV aby kontynuować,, póżniej jest tam wyswietlona moja nagrywarka (jaka) a obok ,,czysta płyta(DVD) i czas operacji i anuluj i nic więcej więc nieda sie nic zrobić prosze o pomoc płągam pomóżcie jak daje start to to okienko mi sie pokazuje i moge ncisnąć tylko anuluj pisze ze chce płyta a w statusie psize ze jest czysta to niweim wczym problem to tak jakby wiedział / i niewiedzał że ją ma w środku błagam błagam o pomoc !!!!!!!!!!!!!1 i jeszcze jedno jak tu dawać nowe tematy bo ja teraz odpowaiadam a chciałem np. sie zapytać ale taki i tak nmój problem opisałem wyżejz góry wielkie dziekiiiiiiiiiiiii

edit:
to jezcze raz ja jednym słowem jak wypalać gry z dysku na płyte dvd do ps2 jakim programem bo alkoholem 120% nieumie a jesli on jest dobry to powiedzcie jak to zrobić

Ostatnio zmieniany przez Berion : 07.11.2005 o godz. 17:40
hetman14 jest offline   Odpowiedz cytując ten post