@hetman14
LOL ... To nie jest chat! W przeciągu 15 min. chcesz, aby zaraz wszyscy rzucili wszystkie swoje zajęcia bo akurat hetman zadał bardzo ważne, warezowe pytanie.
Cytat:
pomuszcie mi : hetman14 pozdrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooo
|
Skoro, cytuje: "ściongnołeś sobie fife 2006 z internetu" to znaczy, że pomyliłeś forum. Regulamin cały czas obowiązuje...
Odpowiem tylko dlatego, że Twój problem jest, można by rzec, nietypowy.
Przepraszam, byłem niemiły, ale mnie czasem krew zalewa jak czytam coś takiego.
Dosyć spamu i do rzeczy:
A120% tak się zachowa jesli obraz jest uszkodzony lub ma np. inny system plików niż CDFS... Innymi słowy:
- albo chcesz wypalić uszkodzony obraz
- albo to nie jest wcale obraz
- albo gra na inną platformę
PS: Tematy można zakładać klikając w panel "nowy temat" (lewy górny róg "tabeli" z tematami. Tylko na miłość Boską, zanim takowy założysz kliknij w opcję "szukaj" lub użyj
Google
@Dehumanizer
Lepiej ręcznie... Posiadacze slimów itp. mają wygodniej. Wystarczy podnieść klapkę, ja niestety muszę rozkręcać cyrk zwany PS2

.
Osobiście stosuję irchę. Robię dziubiek, namaczam w "destylu" (woda destylowana) i delikatnie przeczysczam od wewnątrz do zewnątrz.