Cytat:
Napisany przez Czołgista
Jak Was proszę !
Nie kupujcie już żadnych nagrywarek !
To Trąd, syf i wogóle badziewie !
Same problemy !
A po co Wam problemy ?
Nie lepiej spokojnie żyć ?
Bez nagrywarki ?
Dotąd życie bez nagrywarki było złe ?
Rekomendacja
Nie kupować nagrywarek DVD !
|
wogole komputery w dzisiejszych czasach to zlom, mimo rosnacej mocy obliczeniowej a takze coraz wiekszej miniaturyzacji, kompy i elektronika staja sie coraz delikatniejsze, niestety temu trendowi pomagaja takze producenci szukajac oszczednosci naprawde wszedzie, z nowym kompem trzeba obchodzic sie jak z jajkiem, stare dobre czasy juz minely gdy mozna bylo bez obaw przewozic kompy prawie 2 razy ciezsze od dzisiejszych (stelaze obudow nie byly robione z aluminium itp metali, tylko zelazne

)
jestem za zwiekszaniem mocy obliczeniowej i miniaturyzacja ale w rozsondnych granicach tak, aby bylo to solidnie skonstrulowane
ps: mam atari juz od ponad 10 lat z magnetofonem, do tej pory wczytuje z 7-10 letnich kaset programy i dziala perfekcyjnie, tak dlugiego i wspanialego uzytkowania jakie ja uswiadczylem ze strony tej maszynki zycze kazdemu uzytkownikowi pc
ps2: na atari nie bylo mowy ze program czy gra nie pojda bo ktos ma za slaby komp, nawet jak juz na dobre zadomowila sie 130, programisci nadal pisali programy i gry w taki sposob, zeby dzialaly bezproblemowo nawet na najstarszych maszynach; niestety o optymalizacji kodu juz zapomnieli i na pytanie dlaczego program nie dziala najczestrza odpowiedz to "prosze zmienic komputer"