Dyskusja: Gry RPG i MMoRPG
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2005, 03:03   #31
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez rafalkam
Ja tam grałem we wszystkie te gry oprócz Fable, Morrowinda i Arcanum - powiedzcie co to jest to Fable i Arcanum - jakoś nigdy nie słyszałem?

Arcanum 3CD (wersja polska) 2CD (wersja angielska)

Arcanum to swiat, w ktorym magia i technologia rozwijaja sie obok siebie, przemierzajac lasy, jaskinie, wioski, miasta (i to nie wszystko), mozna natknac sie zarowno na przedmioty magiczne, jak i na maszyny parowe
gra rozpoczyna sie od katastrofy sterowca, ktorym leci bohater, a ktory zostal zestrzelony przez ...............
rozwijajac postac mozna postawic na umiejetnosci magiczne, technologiczne lub polaczyc jedno i drugie, w praktyce oplaca sie wybrac tylko jedna droge, albo magia, albo technika; stawiajac na technologie, mozna samemu robic bron palna ze znalezionych/ kupionych czesci, ale najpierw trzeba zdobyc/kupic schemat przedmiotu, no i oczywiscie trzeba rozwinac umiejetnosc tworzenia przedmiotow
gra posiada kilka smaczkow, np. quest z krolikiem morderca , ktorego trzeba zlapac
gra do odpalenia na Winzgrozie XP potrzebuje patcha (jest) na plycie polonizujacej #3

SZCZERZE POLECAM

o Fable nic nie wiem, wiec nie pisze

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online