Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2005, 14:36   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
Moje odczucia są identyczne.

zacznijmy od neo+ - raz dziala raz nie (raz sie loguje, innym razem wywala blad USB, jeszcze innym razem jak sie uruchmi recznie pokazuje polaczenie - a go nie ma, lub odpala kolejne polaczenie pppX (gdzie X to kolejna cyferka 1,2,3,...), walczylem 3 dni, no i jakos sie nazwijmy to "udało"

klucz BT - nie jest wykrywany przez program, a w systemi jest widoczny

odpalaja mi sie dwie karty sieciowe (eth0 i eth1) - mam tylko eth0

za ladniej wyglada bo kde 3.4, nowsze wersje programow pisane pod kde 3.4