Dyskusja: Myszka optyczna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2005, 06:56   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
teoretycznie kulkowa - jak się nie poślizgnie

ale ja mam starą Logitecha OME, dałem dokładnie 70 zł i nie potrafię zauważyć opóźnienia w reakcji. mam jednolitą podkładkę firmy hama - miała napisane na opakowaniu, że lubi myszy optyczne

dobre i tanie są też A4Tech, za 70 zeta to chyba już największy wypas. (jeśli jest taka droga )

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 15.11.2005 o godz. 06:58
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post