Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2005, 10:20   #10
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez MQs
.
Żeby być uczciwym musze napisać, że 3 osoby (z ok. 30 które spotkałem) otwarcie poparły PiS (zostali kulturalnie zignorowani) (...)
Witam !
Dlaczego zignorowani ? To mnie też za chwilę na tym Forum zacznie się ignorować ??

Cytat:
Napisany przez ed hunter
(...) teraz PO biedna płacze i pogodzić się nie może...mało tego będzie głosować nie - bo NIE. w dupie mają Polskę tak samo jak biednych i gorzej wykształconych wyborców.
robią dokładnie to samo co kiedyś nieboszczka UW (w końcu z tej partii trupa większość się wywodzi) i dobrze - skończą tak samo.

już się dowiedziałem kim jestem z powodu głosowania na PiS - wiejskim, niedouczonym burakiem, mieszkańcem małej wioski na wschodzie kraju - miło mi.
Nie mam teraz czasu na dłuższą analizę - ale powiem tylko tyle, że niestety PO zachowuju się nie w porządku - tak jak powyżej napisał kolega - mają chyba Polskę w ....
A w kwestii ostatniego zdania kolegi - to niestety mam podobne odczucia - a zaczęło się to już zaraz po wyborach - analizą czemu to PO przegrała, i dlaczego i kto głosował na PiS ?

Pozdrowienia

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post