Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2005, 11:10   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez hojlo1
ed hunter - chetnie poczytam o czym tym razem "bzdurzysz".

Ps - tylko trzymaj się tematu (i nie pisz/namawiaj np. o magnetowidach, bo produkcja na całym świecie zostaje zatrzymywana - oficjalnie to podawano,).
jasne do nagrywania seriali z TV tylko nagrywarka stacjonarna za 1800 zł

albo nie! magnetowid cyfrowy, np ten

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71242212

bzdurą to jest chwalenie swego na zasadzie - kupiłem, to mnie zabijcie ale i tak to jest najlepsze do wszystkiego.

nawet do nagrywania seriali z tv.

jak ktoś lubi wywalać forsę bez potrzeby to bardzo proszę.

ja chciałem doradzić coś ekonomicznego i pasującego do potrzeb.

jeszcze jedno - zrób kopię zapasową oryginalnej płyty na swojej stacjonarnej nagrywarce. i nie pisz, że od tego masz komputer - przecież nagrywarka ma go odciążyć
ed hunter jest offline