Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
Laser: to co mogę powiedzieć, to że jestem na tropie. I na razie nic więcej, sam skrypt momentami zachowuje się niestabilnie i ma parę błędów...
Czas już zagrać w otwarte karty:
Autor chatu liczy sobie 50 zielonych za rejstrację, nie jest to ani duża, ani mała kasa, ale szkoda j± tak po prostu wywalać w błoto, jeżeli nikt tym chatem interesował się nie będzie. Na razie chat będzie zarejstrowany - na próbę przez 7 dni, jeżeli będzie Wam to odpowiadało i uznacie że warto tą kasę wydać, to poszukam po zakamarkach kieszeni i może coś wygrzebię Jeżeli jednak okaże się że chat jest tylko zbędnym wodotryskiem, to zostanie usunięty.
Co do samego mechanizmu chatu, jest to napisany w języku Java program, który ma za zadnia połączenie serwera IRC z IE. Tak więc jeżeli ktoś z użytkowników forum chce łączyć się z chatem przy pomocy klienta IRC, to musi mi to zgłosić - wtedy dostanie hasełko na #. Aha, dotyczy to tylko tych użytkowników forum, którzy mają więcej niż 150 postów.
Pozdrawiam
|
Skąd limit tych 150 postów?
I potem jeden sie domaga niewyświewtlania liczby postów,by były treściwsze,inny pozdrawia,jeszcze inny ogłasza dziwne ankiety.
Od razu napisać,że potrzebny certyfikat informatyka,bo to czat dla fachurów -i finał!