Dyskusja: Myszka optyczna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2005, 18:53   #15
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez NeoFighter
powiem krotko, kiedy pierwszy raz ja podlaczylem, wzialem do lapy to powiedzialem zadna inna

dziala bezproblemowo w kazdej aplikacji, ma swietna ergonomie, jest czarna , posiada bardzo uzyteczny wskaznik poziomu naladowania baterii, bardzo dobre sterowniki,
i jeszcze jedno, wczesniej kupilem A4Tech NB-50 (optyczna, bezprzewodowa, bez baterii- laduje sie przez specjalna podkladke), kiedy w poblizu telefon komorkowy laczyl sie z siecia, kursor skakal po ekranie jak zwariowany, z Logitech-em MX1000 nie ma tego problemu

coz moge wiecej powiedziec, zaplacilem 230zł i dostalem mysz, ktora nie zamienie na zadna inna

podsumowanie
jezeli ktos ma okolo 250zl- niech kupuje Logitech MX1000
jezeli ktos nie ma tyle kasy- niech zbiera albo kupi A4Tech 4D WinEasy za 29zl (kulkowa, na kablu, 3 przyciski, 2 rolki, ergonomiczna)
Jest jakaś nowa mysz Logitech MX***8482; 610 , może lepiej ją kupić. Bo słyszałem, że ta 1000 jest za ciężka i nie nadaje się do gier lepiej do tego kupić 610.
A jak wygląda ładownie tych mysz, to są jakieś akumulatorki i na ile to wystarcza. A ta mysz działa na wszystkich podkładkach?

Ostatnio zmieniany przez mikas : 16.11.2005 o godz. 19:05
mikas jest offline   Odpowiedz cytując ten post