Cytat:
Weron napisa***322;(a)
A czy nie masz juz sobie czym dupy zawracac??!!
He?
Znaczy jestes od nie dawna i chcesz sie wykazac?
Poza tym piszac ten post sam sobie napijasz posty.Bo teraz bedzie trzeba jeszzce z kilka razy odpowiedziec itp.
Uwazam, ze tak jest dobrze i niech zostanie.
Zgadzam sie z oldgringo i bgn.
I nie psuj kolego atmosfery na forum!!!
Dla mnie jest ok, sa tutaj zyczliwi ludzie, ktorzy sa gotowi ci pomoc(wiele razy korzystalem z pomocy osob na forum) i to bezinteresownie co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane.
|
Ja nie psuje atmosfery. Jezeli tak uwazasz to trudno, jest na forum od niedawna I CO Z TEGO. A co do czepiania sie to wy(nie wszyscy) sie wszystkich czepiacie i nabijacie sobie posty odpowiedziam typu SZUKAJ, powtarzacie sie typu wlacz DMA i sie pytacie o ASPI. Nie mam do was pretesji ALE taki weron gada mi ze sie chce wykazac, staz na forum jest wazny ale nie tyle co umiejetnosci (ja ich nie mam na tyle zeby sie chwalic) bo ktos poprostu tutaj nigdy nie zagladal bo nie bylo potrzeby i pewnego dnia stwierdzil czemu nie. Jak ci nie pasuje tutaj moja osoba to trudno masz pecha, nie czytaj moich postow i mnie zignoroj. A co do moich postow to sorry ze sie z wami nie zgadzam i nie przytakuje tak jak niektorzy ja wyrazam swoje zdanie o danym temacie a nie tylko przytakuje tak jak to robia niektorzy. Nie moja wina, ze nie uwarzam tak jak reszta we wszystkich postach.
Pewnie teraz mi powiesz ze mam 16 lat i niewiem co gadam. To prawda moze nie wiem za duzo ale w jak na moj wiek uwazam ze wiem bardzo duzo.